C_C Index du Forum

FAQ Rechercher Membres Groupes S’enregistrer Profil Se connecter pour vérifier ses messages privés Connexion
 
Sujet suivant
Sujet précédent
Poster un nouveau sujet Répondre au sujet  C_C Index du Forum » conquest-lys » archive
Auteur Message
AnnPoe
élève-officier
élève-officier

Hors ligne

Inscrit le: 06 Juil 2017
Messages: 3

MessagePosté le: 06/07/2017 04:42:58 Répondre en citant

Et par farvelægninger adidas boost herren af adidas Ultra Boost ved hjælp af Multicolor har nu poppet op, men desværre er yderligere frigivelsesdetaljer endnu ikke blevet annonceret. I dag tager vi et kig på et andet par, der er slated for at frigive, og denne gang vil der være rød accenter. Dette par har en White Primeknit øvre sammen med det nye design på tå boksen. Som du kan se, begynder multicolor grafikken ved tåen, løber op i tungen og også antydet på siderne. Rød bruges derefter rundt om hæletælleren, mens flere hvide lander på buret og gennem mellemsålen. I øjeblikket er der ingen udgivelsesdato eller tidsramme for adidas Ultra Boost White Multicolor Red til at starte. Dette par er faktisk en prøve, hvilket betyder, at vi kunne se dem ramme detailhandlere i fremtiden. For nu kan du se flere billeder nedenfor og sørg for at tjekke tilbage med os for opdateringer.

Vi begynder nu at se flere af adidas Y-3 Boost hit-detailhandlere, der siden gør vejret vil ændre sig. Denne gang tager Y-3 denne high-end runner og klæder dem i Electric Blue. Konstrueret med mikro mesh på tå boksen, der også strækker sig gennem siderne, mens det gøres i Electric Blue og Black overlay. Derudover har vi et blonde system bur der giver mulighed for support og lockdown. Gennem mudderet er hvidt med et let sort spejlet overlag, mens adidas boost schwarz boostens mellemsål er klædt i hvidt. Andre detaljer omfatter en sort neoprenlignende liner og ydersål, voksede snørebånd og Y-3 branding over tungen. Adidas Y-3 Boost 'Electric Blue' lander nu på udvalgte Y-3-konti. For dem, der er interesseret i at købe, kan du nu vælge dem på Feature. Detailprisen er fastsat til $ 365, og på tidspunktet for skrivningen har butikken en fuld størrelse tilgængelig. Du kan også tjekke nogle få billeder af dette par ved adidas superstar günstig at rulle nedenunder.

Yeezy 750 Boost rammer først scenen tilbage i 2015 og siden da har vi set et par farver udgivelse. Bare for sjov, sammensatte en kunstner, hvordan det ville se ud, om adidas samarbejdede med andre mærker ved hjælp af Yeezy 750 Boost. Adidas Yeezy 750 Boost har ikke brug for nogen samarbejder for at hjælpe modellen med at sælge, men det ville være cool at se dette ske for dem, der er fans af modellen. I dag tager vi et kig på, hvad nogle af disse samarbejder kunne være takket være kunstneren James Warner. Nogle af de par, han designede, viser, hvordan Yeezy 750 Boost ville se ud, hvis Bape, Supreme, COMME des GARCONS havde forbindelse på silhuetten. Nogle få eksempler viser også, hvad en rød oktober, kinesisk nytår og alle guld udgivelser vil se ud.

Adidas Yeezy 350 Boost Turtle Dove er rygter om at have en genudgivelse adidas superstar billig senere på året. Dette følger selvfølgelig adidas Yeezy 350 Boost Pirate Black, som vil være tilgængelig igen denne måned. Turtle Dove Adidas Yeezy 350 Boost blev oprindeligt udgivet i juni 2015 og var den første 350 Boost at frigive. Skoene er et af de mest efterspurgte af 350-serien, hvilket kan være grunden til, at adidas potentielt planlægger at genudløse dem. Et billede er lækket, der viser, at Turtle Dove adidas Yeezy 350 Boost er sat til at genopbygge i detailhandlerne i maj 2016. Dette katalogbillede kom fra Shoe Palace, der tidligere har modtaget et par Yeezy x adidas-modeller. Alligevel er en genudgivelse eller genopretning af Yeezy 350 Boost Turtle Dove endnu ikke bekræftet. Selv om det forekommer sandsynligt, ville vi ikke låse det lige endnu. Sørg for at tjekke tilbage for yderligere billeder, bekræftelse og frigivelse af detaljer.

Under premieren af Yeezy Sæson 3 så vi nogle af de fodtøj, der ville frigive eller i hvert fald potentielt. Blandt dem var adidas Yeezy 350 Boost forskellige farveveje. Nu har vi bedre billeder til at dele med dig, der blev gjort af de sneak toppe, vi fik under arrangementet på Madison Square Garden. Vist er fire forskellige farver under begivenheden, som er Stripe i Orange, Grå og Hvid, Sort, som følger med et Lime / Neon-par. Den sidste har et marmor look til dem. Mens parene dukkede op på Yeezy Season 3, bemærkede, at adidas endnu ikke har bekræftet frigivelsen af nogen af dem. Det er meget muligt, at vi i 2016 vil se dem falde, men indtil vi hører om noget, vil vi overveje dem eksklusiver. Fortsæt scrolling nedenfor for at få et komplet kig på den potentielle adidas Yeezy 350 Boost Colorways i 2016. Sørg for at tjekke tilbage med os for opdateringer.

Den 11. februar 2016 premierede Kanye West Yeezy sæson 3 på Madison Square Garden. Visningen viste nogle kommende fodtøj, som har vestlige fans begejstret for den næste rate af udgivelser. Nu hvor udsigten er forbi, ser vi adidas Yeezy 350 Boost, som har modtaget en opgradering fra sidste års model. Derudover har vi adidas superstar kaufen også den nye adidas Yeezy 1050 Boot og en spotting af adidas Yeezy 550 Boost som sidder lidt højere og hidtil kommer i Lime Green. Mens fokuset for mange sandsynligvis var fodtøj fra Yeezy, var der også andre adidas modeller udstillet på fødder. Nogle af dem var Tubular, NMD, Gazelle, Stan Smith og Superstar-silhuetter, mens hver model der bærede dem også havde på Yeezy Season 3-tøj. Nedenfor kan du tjekke et andet skud af Kanye West adidas Yeezy Season 3 Fodtøj. For at se tøjene, besøg her. Flere oplysninger skal komme snart, så sørg for at tjekke tilbage med os.


Publicité


MessagePosté le: 06/07/2017 04:42:58

PublicitéSupprimer les publicités ?
Montrer les messages depuis:   
Poster un nouveau sujet Répondre au sujet

Sujet suivant
Sujet précédent

Index | Panneau d’administration | créer un forum | Forum gratuit d’entraide | Annuaire des forums gratuits | Signaler une violation | Conditions générales d'utilisation

 

Powered by phpBB © 2001, 2018 phpBB Group :: Theme zoneCopper designed by yassineb.
Traduction par : phpBB-fr.com