C_C Index du Forum

FAQ Rechercher Membres Groupes S’enregistrer Profil Se connecter pour vérifier ses messages privés Connexion
 
Sujet suivant
Sujet précédent
Poster un nouveau sujet Répondre au sujet  C_C Index du Forum » La ludopassion » Taverne
Auteur Message
MichellePollitt
élève-officier
élève-officier

Hors ligne

Inscrit le: 10 Mar 2018
Messages: 3

MessagePosté le: 10/03/2018 02:52:17 Répondre en citant

ÿþTidligere i dag viste nike air force vi dig WMNS Nike Air Max 1 Premium, der var dækket af en overflade, der efterliggjorde stingray hud. Nu har vi endnu en Air Max 1 Premium, der har et overtrykt design. Dette par er blevet kaldt den geometriske på grund af det fragmenterede, knuste glasmønster, der overlejrer den sorte suede øvre. Der er ikke noget ord på, når Nike Air Max 1 Premium "Geometric" vil falde, men hold dig opdateret til Sneakerfiles for kommende release detaljer. Glem ikke at kommentere nedenfor og lad os vide, hvad du synes.

Dagen før jul gjorde vi en historie om Footlocker, der trak deres tweet tilbage om at frigive Air Yeezy 2 Red October. På det tidspunkt var det ukendt, da den nøjagtige udgivelsesdato ville være, og nu begynder det at se ud som om det måske aldrig sker. Med Kayne West offentliggøre sine sande følelser om sin tidligere samarbejdspartner, vil Nike højst sandsynligt bede forhandlere holde sig af med at nike sb frigive den mest eftertragtede sneaker, indtil tingene begynder at afkøles. Der er også tale om at gå rundt, hvis det værste tilfælde skal ske, og Nike vil slippe af med hele deres bestand af Red October som om sneaker aldrig eksisterede. Og som om hele denne situation ikke var kompliceret nok, har Yeezy selv nike roshe run (Mr. West) alle rettighederne til navnet Yeezy. Så med det sagt, lad os vide, hvordan du føler om de røde oktobere. Er du trist af nyheden om, at disse måske aldrig falder? Eller er du træt af alle de hype, der har foregået de sidste par dage?

På nuværende tidspunkt skal alle jer sneakerheads være godt bekendt med Tech Challenge / Grenn Abyss Nike Air Zoom Flight The Glove, der er indstillet til at komme til sneaker detailhandlere engang i den nærmeste fremtid. Inspireret af den lige ikoniske Nike Air Tech Challenge, der blev populær af tennislegenden Andre Agassi, er folkene over på Nike klar til at kombinere nike air presto to greats inden for et stort tilbud. Med et spræng af farver, der flankerer de klassiske basketballmoduler, er det sikkert, at de spænder shoppere, når de falder. Tjek nogle friske nye skud efter springet og sørg for at give os en linje i kommentarfeltet nedenfor.

Gør dig klar til at se to nye stilarter af Nike Air Max 90 i løbet af foråret Air Max Lunar90 og Nike Air Max 90 2014 (billedet her). Denne Quickstrike-løbesko frigives i en infrarød farvevej. Monteret i en Vac-Tech støbeform, består den øvre af en kombination af glat og perforeret læder. Air Max 90 2014 lige udgivet i Japan. En generel udgivelsesdato er endnu ukendt, så prøv igen med Sneakerfiles, da flere bliver tilgængelige. I mellemtiden, lad os vide, hvad du synes om disse sko.

Da vi allerede har delt et kig på et par af Nike LeBron XI Low, ser det ud til, at vi har dit allerførste kig på Dunkman-versionen af LeBron's ellevte signatursko i sin lave topbygning. Fuldt udstyret med underskrift logo om tungen, maling spidsende på tåen og hint af volt på hælen, forventes de jo at ramme detailhandlerne i maj 2014. Selvom vi ikke har en bestemt udgivelsesdato for at passere sammen endnu, er vi sikker på at flere oplysninger vil overflade, når udgivelsesdatoen trækker nærmere. Tjek et andet kig efter nike tn hoppet og sørg for at give os en linje i kommentarfeltet nedenfor.

Planlagt til at ramme hylderne i foråret 2014 er Nike s 1989 opfølgning på Air Max 1, Air Max Light. Denne særlige løber sneaker afbildet her er klædt i en grå suede øvre med gule accenter på mellemsålen til branding elementer på den øverste. Selv om den nøjagtige udgivelsesdato er ukendt på det tidspunkt, forventer vi, at disse kommer til at ramme udvalgte Nike-forhandlere om foråret. For dem der dør for at få hænderne på par nu, kan du
gå over til Titolo og bestille et par i dag.


Publicité


MessagePosté le: 10/03/2018 02:52:17

PublicitéSupprimer les publicités ?
Montrer les messages depuis:   
Poster un nouveau sujet Répondre au sujet

Sujet suivant
Sujet précédent

Index | Panneau d’administration | créer un forum | Forum gratuit d’entraide | Annuaire des forums gratuits | Signaler une violation | Conditions générales d'utilisation

 

Powered by phpBB © 2001, 2018 phpBB Group :: Theme zoneCopper designed by yassineb.
Traduction par : phpBB-fr.com