C_C Index du Forum

FAQ Rechercher Membres Groupes S’enregistrer Profil Se connecter pour vérifier ses messages privés Connexion
 
Sujet suivant
Sujet précédent
Poster un nouveau sujet Répondre au sujet  C_C Index du Forum » C_C ambassade » La taverne de Courteline
Auteur Message
JudithGarcia
élève-officier
élève-officier

Hors ligne

Inscrit le: 22 Mai 2018
Messages: 3

MessagePosté le: 22/05/2018 04:43:24 Répondre en citant

Den himmelsblåa CLIMACOOL adidas skor herr RIDE löparskor som annonseras av David Beckham har sålts ut i Peking huvudbutiker i bara två månader. Många bär CLIMACOOL RIDE löparskor i sommar. CLIMACOOL RIDE är inte oavsiktligt. CLIMACOOL RIDE i palmar lateral sammanfogar de tre stödblocken, det är tydligen härledd av Adidas mest kraftfulla sidostabilitetsteknologi Speed Cut. Dessutom är CLIMACOOL CHILL unik elektrokardiografsula design en starkare uppgradering.

Jämfört med samma period föregående års 3 273 miljarder euro, under första kvartalet 2012, ökade koncernens försäljningsinkomst 17% och uppgick till 3,824 miljarder euro. Under första kvartalet 2012 ökade koncernens grossistverksamhet med 10% till den adidas spezial dubbelsiffriga tillväxten av Adidas varumärkesförsäljningsinkomst. Fördjupas med en ökning med 9% av jämförbar butiks försäljningsintäkter har detaljhandeln ökat med 16% jämfört med föregående år.

Marknaden kan renas, därför kommer vi att lansera många adidas nmd xr1 innovativa produkter och varumärkesaktiviteter och vi fortsätter att inspirera alla våra konsumenter och samarbetspartners. "Enligt den ständiga växelkursen för att beräkna försäljningsintäkterna i Greater China regionen växte 26% och uppgick till 385 miljoner euro. Kärnsporterna har spelat en framträdande roll för försäljningsintäkternas tillväxt. Både distributörernas butiker och de självbärande butikerna håller många kunder och självbärande butiker "Jämförbar försäljningsinkomst ökade med 10% under första kvartalet.

Adidas Greater adidas neo China regionens verkställande direktör Colin Currie sa: "Vårt varumärke är självklart blomstrande på marknaden och marknadsandelen växer gradvis. Under de två senaste åren har vår verksamhet blivit stadigt växande samtidigt som fördelningen länkens kvalitet var strikt reglerad och butikens kvantitet, sorter och webbplatser uppgraderades och därigenom har vi fått den nuvarande positionen. Dessutom har vi förbättrat produktserien, varumärkesmarknadsföring och visuell visning för att anpassa sig till de kinesiska konsumenterna "alltmer komplexa och mogna krav".

Efter öppningsceremonin omvandlades öppningsplatsen till Adidas utomhusupplevelsesenter, som gavs till Changchuns folk för att uppleva utomhusaktiviteter. Erfarenhetscentret gav konsumenterna utomhus bergsklättring adidas tubular shadow och bouldering, vattentät upplevelse och en rad andra intressanta utmaningar. Om hela resan kan slutföras av konsumenterna, så kan de få Adidas utomhus minnesgåvor.

Det viktigaste är att han är väldigt snygg. Men vad vi kommer att prata med dig nästa är samarbetsproblemet mellan honom och Adidas NEO. Enligt de senaste nyheterna har myndigheten officiellt meddelat undertecknandet att namnge Justin Bieber som global talesman. Kontraktet kommer att vara uppfyllt och kommer inte att avslutas förrän 2014. De guldskor av anpassad version har avsiktligt släppts av Adidas NEO för Justin Bieber för
att fira detta historiska ögonblick, vilket inte kan glömmas bort.


Publicité


MessagePosté le: 22/05/2018 04:43:24

PublicitéSupprimer les publicités ?
Montrer les messages depuis:   
Poster un nouveau sujet Répondre au sujet

Sujet suivant
Sujet précédent

Index | Panneau d’administration | créer un forum | Forum gratuit d’entraide | Annuaire des forums gratuits | Signaler une violation | Conditions générales d'utilisation

 

Powered by phpBB © 2001, 2018 phpBB Group :: Theme zoneCopper designed by yassineb.
Traduction par : phpBB-fr.com